top of page

Hej!

Hej, jag heter Birgitta och jag är en småföretagare som bor på denna
vackra ö Mallorca.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Om mig.

Jag är född i Sverige, i Malmö, och har bott och arbetat på Mallorca sedan 1999 då jag flyttade hit med min familj.

Jag är en lokal personlig resekonsult baserad här på Mallorca. Jag har en enorm passion för resor och älskar att hitta drömresemål åt mina kunder till fantastiska priser. Eftersom jag är oberoende kan jag opartiskt spendera tid på att hitta den perfekta semestern för dig, allt med en personlig service.
Med många års erfarenhet från resebranschen - på resebyråer, researrangörer, BedBanks och som reseledare, har jag en mängd kunskaper att dela med mig av.
Eftersom jag bor här på denna vackra ö Mallorca, älskar jag också att få mina kunder som redan bor här, att inse att de har ett paradis så nära hemmet.
Till skillnad från de flesta resebyråer arbetar jag inte 9-5. Jag är här när du behöver mig, från det att du bokar till det ögonblick du kommer hem från din semester.
Jag samarbetar med över 300 researrangörer - från de största namnen på resor till de små nischade specialoperatörerna. Dessutom matchar jag oftast priset och kan även förbättra priserna online.
Jag är också din DMC - partner på Mallorca och Spanien
Jag ser fram emot att prata med dig snart.


Låt oss börja väva minnen!

Mallorca Blogg och Podd

Den här Bloggen & Podcasten är till för er alla som älskar Mallorca. För dem som bor här på Mallorca, för dem som planerar att flytta till Mallorca, för alla som drömmer om att bo på Mallorca eller bara reser hit på semester.

 

Jag ska försöka ta er med till alla de ställen som gjort Mallorca känt, men även till de lite udda platserna, som man kanske inte känner till som turist eller nyinflyttad.

 

Jag kommer även att prata med Blogg och Podd gäster om vardagslivet, om vad som hänt den senaste veckan, om nya idéer till utflyktsmål osv.

 

Ni ska få följa med mig på utflykter, vandringar, restaurangbesök och bara det dagliga

vardagslivet på ön. Jag kommer att ge er tips på hur man tar sig igenom de byråkratiska systemen och allt man kan tänkas behöva vid en flytt hit ner. Ni kan även gärna mejla mig om det är något ni behöver veta snabbare, än vad jag kan få ut i Bloggen eller Podden, så ska jag försöka svara på era frågor, eller ta reda på svaren om jag inte vet det själv. Som till exempel om det finns svenskt kaffe på Mallorca.

 

Planerar ni en enskild resa eller ett större evenemang på Mallorca, som bröllop eller någon annan temaresa, så kan ni alltid kontakta mig så hjälper jag till att förverkliga era önskemål. Skicka mig då ett mejl. Jag kan boka Flyg, hotell, transporter och eventuella festlokaler och göra er resa minnesvärd.

Välkomna!

Yezz travel & Events SL.
Sedan 2013 är YEZZ Travel & Events en välkänd DMC som tar in ungdomsgrupper till ön Mallorca från Skandinavien. Varumärket GG-Resor är namnet på den skandinaviska sidan av företaget. Tiderna förändras och märket YEZZ Travel kommer att förändras med det.
Vi håller nu på att ändra varumärket GG-Resor så att det inte bara inkluderar ungdomsgrupper, utan alla typer av resor. Ett datum kommer att sättas under hösten för den nya GG-resor-webbsidan: ggresor.se

YEZZ Key holding Service

KEY Holding Service - är ett dotterbolag till YEZZ Travel, en idé som växte fram under Corona -pandemin på grund av minskat resande och ökat behov av en tjänst som tar hand om folks semesterhem när de själva inte kunde resa. Förutom mig själv har jag ett lokalt team av specialister inom olika områden. Som rengöring, VVS, konstruktion etc. Alla dina behov kan uppfyllas. Skicka bara en förfrågan till oss så försöker vi hjälpa dig så snart som möjligt.
Endast för Key Holding Service:
Dina nycklar lagras säkert i en låst, säker miljö och all användning av dina nycklar redovisas i ett nyckelregister.
När du använder vår KEY Holding service, vet du att det alltid finns en uppsättning nycklar tillgängliga. Detta är till stor hjälp om nycklarna skadas eller går förlorade. Oavsett vad som händer kommer du alltid att kunna få tillgång till ditt hem på grund av nycklarna som vi har.
Att ha någon på Mallorca som har nycklarna till hands kan innebära att det inte behövs några komplicerade arrangemang och du är säker på att du har nycklar när du behöver dem.
Om du hyr ut din fastighet kan en "MEET and Greet" ordnas för dina gäster.

Sen är jag faktiskt involverad i ett Destilleri i ett annat land också...men det är en helt annan historia.

mallorcabloggochpodd 4.png
YEZZ letterhead png.png
GGRESOR Pink  copy.png
logo.png
RED HOUSE DISTIL logo (2) (1).png

Kontakt

Jag letar alltid efter nya ideer!

Låt oss talas vid. 

Whatsapp +34 622133680

bottom of page