top of page
Search

Glädje, vänner och sång - Palma Music Choir


För att jag inte ska isolera mig helt här på Mallorca, vilket jag lätt har en tendens att göra,

så försöker jag tvinga mig ut på aktiviteter för att träffa folk.

Jag går bland annat på Gym var och varannan dag, spelar padel, försöker tacka ja till olika evenemang och så på onsdagar varje vecka går jag till kören ”Palma Music Choir”.

Det är en kör med runt 30–40 svenskar som samlas en gång i veckan för att ha kul och sjunga tillsammans. Under Pandemin har det varit ett långt uppehåll, då körsång inte varit tillåtet och man bara fick vara ett begränsat antal personer inomhus.

Kören är under ledning av Lena Neogard Thomander, en underbar tjej som sprider sin glädje och sitt goda humör till oss alla varje vecka. Efter kör timmen går man ut och känner sig så glad och lycklig. Bättre än vilken terapi som helst.


Så onsdagkvällar mellan 20 – 21 övar vi med kören i Palma Music Studios i Palma. Vi sjunger till musikbakgrunder och med texter, men inga noter. Vi ses en gång i veckan och sjunger, skrattar och umgås. Att ha kul är helt enkelt huvudsyftet!!

I dagens podd kommer ni att få höra en intervju som jag fick med Lena under veckan och ni kommer även att få höra lite av de sånger som vi sjöng under vår senaste onsdagsövning.


Om ni känner för att gå med i kören, skicka då ett meddelande till Lena via Facebook sidan Palma Music Choir så får ni mer information av henne där.
Nedan ser ni en del foto och videosnuttar på oss som är tagna och filmade under tidigare år.
62 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page