top of page
Search

Skaparglädje i ett regnigt Mallorca november


Jag tror att detta varit den värsta novembermånaden, vädermässigt, som jag upplevt under mina 22 år på ön. Jag har ju flyttat upp i bergen, så det verkar dessutom som at vädret i bergen allmänt är lite ”blötare”. Det har regnat mycket vilket är bra eftersom det annars är enorm vattenbrist på ön.


Men det finns ju massor att göra om inte vädret håller för utomhusaktiviteter! Prognosen för slutet av veckan är lite ljusare än den senaste veckornas skyfall.


Här kommer mina sex bästa inomhus tips!

  • Kika in under ytan på Palma Akvarium i Arenal

  • Ät delikatesser på MercatOlivar i Palma

  • Kolla in utställningarna på konstmuseet Es Baluard

  • Bio i orginalversion på någon av de många biograferna.

  • Shopping i Palma eller i något av Shoppingcentren i Palma

  • Spela padel under tak på en av de många fina padelanläggningarna.

.

Ett annat tips är att, som jag för 2 veckor, sedan anmäla sig till en stund av FRI KREATIVITET hos Lisa Blohm på Skaparkraft i Palma.


I en fantastisk vacker lokal på Plaza Progreso i Santa Catalina, håller Lisa sina Kreativitets kvällar. Det är meningen att man ska finna sin energi och kreativitet med hjälp av en stor vit duk på ett staffli och massor av akrylfärger och olika verktyg.

Kvällen varar i ungefär tre timmar och Lisa är med alla deltagare hela kvällen som inspiratör och dessutom bjuds det på härligt bubbel i trevligt sällskap. Kan man tillbringa en regnig novemberkväll bättre ? Nej , in och boka på skaparkraftpalma.com.

Är man dessutom en egen liten grupp kan man höra med Lisa om att få boka upp en egen kväll med sina egna vänner. Eller som jag, gå ensam, och hitta nya vänner!


Nu ska jag ta en tur i min vackra bergsträdgård och se om jag finner något nytt vattenfall….

Tills nästa gång…

87 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page